Sorry, but we all hate spam bots

Haven't registered Yet? Register Now.

X

Login

Forgot Password

Already a user? Login

X

Register On DiveAdvisor

i

Much like a facebook page - you need to first have a personal account through which you can login and manage the business page.

After creating a personal account, you will be directed to 'My Dive Shop' section where you can claim existing listing or create a new one.

Got It
i
i
By Using this Site I agree to the Terms & Conditons
Or Register With:
X

Hey there,

hopefully you are sufficiently intrigued with DiveAdvisor to become a member and see it in action


Much like a facebook page - you need to first have a personal account through which you can login and manage the business page.

After creating a personal account, you will be directed to 'My Dive Shop' section where you can claim existing listing or create a new one.

Got It


Or Register With:
By Using this Site I agree to the Terms & Conditons

13
Published
written by hamiltonpouchar
0

Lider Du Af Søvnmangel Eller Søvnforstyrrelse?

Søvnmangel er blevet et større problem næsten overalt, end de fleste er klar over. Det antages, at mellem halvtreds og firs millioner individer i øjeblikket har søvnmangel, og at flertallet af mennesker vil stå over for søvnmangel på et tidspunkt i deres liv. Selvfølgelig vil mennesker blive påvirket af en række forskellige årsager og i forskellig grad. Men forstår du forskellen mellem søvnmangel og en søvnforstyrrelse? Den ene er et produkt af, hvorimod den anden er årsagen til.

Med andre ord kan du have søvnløshed, en søvntilstand og lide af søvnmangel som følge heraf. Jeg gør denne skelnen, fordi for mange mennesker antager, at de har en søvnforstyrrelse, når de begynder at savne søvn, men når du undersøger problemet ordentligt, er det muligvis ikke en tilstand.

Antag for eksempel, at en hund gøer uden for dit vindue om natten og holder dig vågen. Du føler søvnmangel efter et par nætter med dette. Stop hunden i at gø, og problemet er løst. Søvnmangel, i modsætning til en søvnforstyrrelse, er resultatet af en psykologisk eller fysisk vanskelighed i dit liv.

Desværre er et stort problem i dag, at alt for mange mennesker går ubehandlet og ikke får den passende pleje til deres tilstand. Så for at få den rigtige behandling som modafinil køb, skal du først identificere, hvad der forårsager dit søvnmangel. Hvis du ikke modtager hjælp, kan søvnmangel udvikle sig til en lidelse som søvnløshed. Det kan variere fra en mindre tilstand, hvor du mister søvn i nogle nætter til en massiv tilstand, hvor du mister søvn i uger eller måneder. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvad der foregår i dit liv, for at finde årsagen.

Går du igennem en stressende periode og bekymrer dig meget? De fleste mennesker, der går igennem et stressende øjeblik, mister søvn, mens de ligger oppe hele natten og tænker på deres problemer, og deres hjerner bliver deres største modstander.

Kan det være noget mere, du ikke er klar over? Søg altid råd hos en læge for at hjælpe dig med at identificere dit problem og finde løsninger på det og køb modafinil danmark. Det kan nogle gange være så simpelt som at tage et kort kursus med søvnmedicin for at få dig tilbage i et søvnmønster. Det vigtige mål er at opdage den underliggende årsag og derefter lede efter løsninger.

Husk, at der er talrige søvnforstyrrelser såsom søvnløshed, snorken, nattesved og mange flere. Målet er at opdage den underliggende årsag og forstå, at hvis du mangler søvn i længere tid, lider du af en søvnforstyrrelse snarere end blot søvnmangel. Søg lægehjælp som modafinil danmark ved at bestemme, hvad det er, så du kan modtage den passende terapi.

Der er flere behandlinger for søvnforstyrrelser, der er noget gavnlige, men skadelige. For eksempel er sovemedicin, uanset om det er købt i håndkøb eller ordineret, mere end lidt vanedannende. Læg dertil det faktum, at ingen af ​​disse forbliver effektive efter et par ugers brug, og afhængighed er næsten uundgåelig.

0
Load more comments